duminică, 5 iulie 2009

O să numărăm nisipul. Iau cu mine numai slipul.

La începutul verii, călătoria este, mai degrabă, una în interior... Eternul interior feminin. Încă nu putem pleca la mare. Aştept să plece şefa în vacanţă, să pot să scornesc o gripă nenorocită care să mă ţină la pat o săptămână (ea nu ştie, patul meu este nisipul fierbinte care, serios, face bine pielii, o exfoliază de-a binelea). Şi după o exfoliere ca la carte, am să-l las pe Tibi să mă redescopere. Mă joc cu el, ceea ce n-am mai făcut de ceva vreme. Mă joc la modul că i-am propus să nu facem sex cu trei săptămâni înainte de a pleca la mare. Aşa ştiu că o să avem parte de ceva furtunos de frumos.

4 comentarii:

Kali spunea...

Aşa ştiu că o să avem parte de ceva furtunos de frumos.
asta a sunat foarte bine:))

Razvan. spunea...

dar nu din prima :))

Anonim spunea...

Nu mai fi superioara cu nimeni, mai ales cu pushtanii... Ii sperii si ii faci sa urasca femeile ca tine, care de fapt sunt minunate. Tu te ai nascut perfecta, nu? Nu ai avut un inceput in care un barbat te-a sarutat acolo unde trebuie, si ti a dus mainile unde trebuie????????
Oricine merita un inceput bun. Si daca pushtanii nu o merita, ce cauti cu ei? Orice aer de superioritate se intoarce inzecit asupra ta, mai repede dacat crezi, iubita...
Daca vrei sa arzi bine, ajuta si celelalte vreascuri din jur sa se aprinda, nu le stinge... Oricum, lumea asta e o vatra ciudata in care Cineva a aruncat niste vreascuri si le-a lasat puterea de a se aprinde singurre, si de a arde impreuna cu cine vor... Cand vei fi scrum, nu vei putea regreta nimic, si nici nu vrei putea reprosa vetrei ca a fost prea stramta sau lipsita de generozitate, pentru ca tu ai ales sa ramai in ea...
Sa arzi frumos si nemasurat, dar aromat... E singura ta sansa, nu uita...
Cu drag, si cu respect,
al tau
mdoranta@ymail.com

Dama de te pică spunea...

@Anonim

Tibi nu e un pustan. E doar un tip ce crede ca poate avea orice femeie, oricand. Eu nu tin la zaharul din vorbe ori fapte in stil teatral, astfel el a descoperit in mine o alta femeie ce nu-i canta in struna oricat de romantic s-ar arata. Este sensibil Tibi, ce-i drept. Dar niciodata nu vom sti ce se afla in spatele sensibilitatii, caci "mutul fute pamantul".

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB