miercuri, 29 iulie 2009

timp şi pasiune

Oamenii văd. Oamenii fac schimb de idei. Oamenii se întreabă uneori între ei - lucruri.
Oamenii mă întreabă alteori şi pe mine. Mă întreabă, ca femeie singură, divorţată, fără copii, fără prezenţa unui tată în viaţa mea, dacă nu cumva îmi e frică.

Poate că timpul meu a trecut dar nu îmi e frică de moarte. Mi-e mai frică de timp, că nu am suficient. O viaţă întreagă încerci să-ţi găseşti locul în lume ştiind că va trebui să-l părăseşti cândva.
Îmi e frică de timp. Şi singurul lucru pe care îl pot face este să las pasiunea să-mi copleşească frica.


8 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Pai cred ca cea mai buna pastila contra fricii de timp ar fi sa traiesti intens fiecare clipa si cred ca astfel vei putea uita de timpul care merge ireversibil numai inainte...:-)

o-felie-de-liliac spunea...

si poate ca nu-ti ajunge o viata sa ti-l gasesti... il cauti... il cauti... dar niciodata nu poti fii sigur ca ala e locul tau....

Anonim spunea...

Timpul tau a trecut???
Cine e "Arbitrul" in meciul cu timpul? Tu? Sau ceilalti care te privesc pe furis sau care intorc capul dupa tine?
Si daca totusi sa presupunem ca ti-ar fi frica de moarte , care ar fi lucrul prim si important pe care ti-ar parea rau ca nu l-ai facut inca???
Si daca am presupune ca n u ti-ar fi frica de timp , care ar fi lucrul prim si important pe care ai dori sa il faci???
Stii.... e greu sa privesti totul din prisma ochiilor copiilor spartani aruncati de pe stanci doar pentru faptul ca nu erau perfecti....
Nu crezi ???

Dama de te pică spunea...

Postarea aceasta am facut-o, intr-un fel, si pentru a-mi justifica pasiunea cu care tratez totul, inclusiv oamenii.
Oricat de mult am vrea sa nu ne pese, la un moment dat etichetele devin deranjante. Si ce daca sunt plina de pasiune? Si ce daca o dau in stanga si-n dreapta? Asta e mai mult problema mea. Cand defapt nu mi-e problema, doar amanunt picant.

Anonim spunea...

""o pasiune n-are nevoie de motivari. eu nu cere neaparat sa fie inteleasa si explicabila. dimpotriva, incepe acolo unde nu mai e nimic de explicat" - Paler.

Anonim spunea...

si mie mi-e frica uneori de timp...

Anonim spunea...

Sa traiesti cu pasiune nu este un pacat!
Si cu atat mai mult nimeni nu te poate eticheta!!! Singura persoana care poate face asta esti doar tu , indiferent de amanuntele picante care iti condimenteaza sau nu viata.

AsaseYa spunea...

Broavo draga mea! Este o decizie inteleapta

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB