luni, 6 iulie 2009

iarăşi luni

Sunt în pauza de masă. Înainte uram prima zi a săptămânii. Înainte însemnând până să-l cunosc pe Tibi.
Pentru a mă face să-mi doresc să vină ziua de luni, în fiecare această zi îmi pregăteşte câte o surpriză: o plimbare printr-un loc numai de el ştiut, un dans mai sus decât etajul 10 (pe acoperişul blocului) sau vreo minunăţie culinară. Deşi nu mai sunt în floarea vârstei, curiozitatea am păstrat-o.

Şi-mi aduc aminte că l-am întâlnit dintr-o prostie... S-a întâmplat acum câteva luni, pe vremea când căutam un loc de muncă. Mi-am zis că ar fi bine să mă mai relaxez, prea multă presiune din cauza lipsei unui salariu îmi dădea o stare nu foarte plăcută. Parcă nu aveam niciun rost pe lume şi nici n-aş fi putut să-mi fac (de unde bani?).

Am zis că... n-ar fi rău să dansez. Şi cum nu aveam dinero să plătesc vreun curs de dans, mi-am zis că n-ar fi rău să mă descurc cum pot. M-am interesat de orarul de la una din sălile de dans şi mi-am făcut apariţia cu 30 de minute înainte ca programul să se termine. Am aşteptat afară, pierdută printre gânduri. El a ieşit, eu m-am arătat interesată, totodată indecisă. S-a oferit să îmi dea posibilitatea de a veni la două ore fără să plătesc, în speranţa că dacă îmi va plăcea, să continui să vin (cu bani, desigur, însă nu i-am spus că sunt şomeră).

Stângăcia mea l-a ambiţionat să demonstreze că poate face un dansator din ceva ce nu prea pare să aibă vreo şansă (adică eu). Dupa cele două ore, m-a invitat la o cafea. Doar nu era să-l refuz, în fond aveam în gând să-l seduc, să-mi ofere cursuri de dans moca. Am reuşit. Ce, aveai dubii că n-o să mă descurc?

A trecut o lună până şi-a făcut curaj să mă invite să fac parte din viaţa lui. Dacă refuzam, pierdeam cursurile de dans. Aşa că am acceptat. Am ajuns la o vârstă la care ştiu să preţuiesc fiecare şansă care mi se oferă. Nu dau cu piciorul norocului.

Iar Tibi... e unul dintre băieţii buni. Îl ador. Nu la modul "vreau să-l lipesc de frigider şi să fac sex sălbatic cu el"... ci la modul dulce.

1 comentarii:

Razvan. spunea...

ai grija ca ce e prea dulce strica... :)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB