duminică, 10 ianuarie 2010

Întrebări de la cititori

N-ar fi rău să tratez nedumeriri. Aştept întrebările voastre legate de viaţa intimă, de cum aţi putea să aranjaţi cina romantică pe care EA o aşteaptă de la voi... întrebări pe orice temă. Dacă vă este teamă să dezvăluiţi identitatea, vă puteţi semna cu pseudonimul "Anonim". Nu cred că va deranja pe cineva modul în care dumneavoastră alegeţi să vă semnaţi.

Singurele întrebări pe care nu le accept sunt cele legate de vârsta mea.

Vă sărut şi aştept să elucidăm nelămuririle pe care le aveţi.

8 comentarii:

No One spunea...

intreabari legate de tine sau intrebari de ordin general, in vederea unor sfaturi sau lamuriri?

intrebari ar fi. toti avem intrebari. dar sunt prea intime ca sa le pun aici, chiar si sub anonimat. si in plus s-ar putea sa regret ca le-am pus.

si de ce vrei sa faci asta ?(sa primesti intrabari si sa raspunzi). intreb ptr ca am scepticismul impregant in firea mea.

Aniv spunea...

Bună, cum pot să-ți adresez nedumeririle mele pe mail?

Dama de te pică spunea...

@John Constantine
Intrebari... de la A la Z. Nu conteaza tematica.

Dama de te pică spunea...

@Aniv
de3ori@yahoo.com

ocserver spunea...

de foarte mult misto blogul. mai dau pe-aici! :)
de fapt nu ma grabesc... :) deloc. asa ca trebe sa iti spun ca am tot vazut adresa ta prin blogrolluri si nu am intrat... cumva titlul m-a tinut... im, ma pica... si cum face asta? intai ma examineaza si-apoi trec sau pic? sau? insa azi... iata, o noo zi, cu zapada, io, depresie cat carul, imi zic: hai sa vedem. totusi, pic, sau trec.. :)) foarte nais blogul tau, o voce calda si cumva cinica, potrivita starii mele de spirit. mai dau pe la tine ca mi-ai placut. :)

Anonim spunea...

intrebari... doar una. Cati ani ai ?! Ah, ce uituc..nu accepti. Probabil destul. O femeie,isi fereste varsta cand incepe deja "panta" . Sa ne intelegem, nu caut cearta,sau altceva. Departe de mine. Pur si simplu ma intereseaza numai lucrurile ce nu se pot obtine. Ma fascineaza misterele, ploaia,si cartile de Raymond Chandler,ce vrei ? :)

Butterfly--- spunea...

interesant blog-ul!!mi-as dori sa tinem legatura intr-un fel:)poate imi poti da un id de mess!o dimineata placuta!

body spunea...

o sa stau sa invat de aici..pentru ca nu am deloc idei romantice

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB