vineri, 5 februarie 2010

Sondaj

În urma exasperării pe care mi-o produce, şi sunt sigură că nu doar mie, tocmai ce am pornit un sondaj la care sper să nu fiţi reticenţi. Este despre cel care ne mănâncă timp peste program, cel care nu e mulţumit decât din joi în paşti, cel care (cred) are probleme conjugale (adio nopţi năzdrăvane).
Dacă mă întrebaţi pe mine, referitor la sondaj, l-aş concedia şi l-aş trimite de unde a ieşit.

22 comentarii:

Unknown spunea...

oare exista cineva care sa il suporte pe sef?

alessya20 spunea...

Eu il suport pe sef si in viata de familie si la birou ... seful meu este tatal meu :) si este extrem de exigent cu mine la birou :))

realbadpisy spunea...

Eu nu am suferit nici un sefe/sefa p0e care l-am avut dar...aparent ne-am intels extrem de bine.

Dama de te pică spunea...

@alessya20
Esti o norocoasa. Oricat de exigent ar fi, e tatal tau.

cinneva spunea...

Eu pot spune ca am un sef ok. Este genul foarte diplomat, genul care stie multe si de la care ai ce sa inveti. Normal ca mai primesc bobarnace, insa vina este a mea. Cat despre statul peste program, din moment ce el mai ramane dupa ce plec eu, nu as putea pleca niciodata exact la 18.30 cand se termina ziua...mi-ar fi rusine. Cam atat am avut de spus, o zi faina tuturor

Freyja spunea...

hmm... eu n-am sef... nici sefa...

Orry spunea...

:) am sefa nu sef, si precis as concedia-o daca as putea!
Dar ..... are zile si zile ... asa ca momentan, daca tot nu e posibila concedierea, o suport!!!

sica spunea...

eu ma inteleg fenomenal cu sefa mea, si e si frumusica pe deasupra:)

Kali spunea...

Iti urez un Paste fericit!>:D<

paul spunea...

http://paulgabor.com/2010/04/07/mizerabila-blogosfera/

Anonim spunea...

Avand in vedere ca e vorba de sef/sefa nu m-am putut abtine sa nu las un comment. Timp de doi ani de zile am stat sub papucul unei nebune de legat cu acte in regula de la Spitalul Socola la care a fost internata de vro doua ori, o tipa care trecuse printr-un divot cu spalarea rufelor in public. Un divort care a lasat-o cu doi copii de crescut singura si cam zero avere. Ulterior a intrat in depresie, a fost tratata dar a ramas dependenta de antidepresive puternice. O femeie care mi-a facut existenta un calvar, care a incercat prin orice mijloace sa ma faca sa ma simt inferioara ei.In mintea ei bolnava eu eram singura ei refulare, sacul de box si carpa de sters pe jos.A reusit sa ma termine psihic, sa ma demonteze bucata cu bucata.Nu stiu cum de am rezistat atat cum de nu am izbit-o cu capul de toti peretii, cum de nu mi-am pierdut mintile.Dar cu toate astea de la ea am invatat meserie,era o perfectionista, ceea ce azi m-a facut sa am un loc de munca super bun, cu un salariu mai mult decat satisfacator si sa fiu apreciata ca cea mai buna in meseria mea.

roxy spunea...

buna,sper sa nu te superi dar iti pun link-ul la parteneri din cauza ca scrii foarte rar pe blog..bafta:)

Anonim spunea...

Salut!Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper (anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.
Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.
Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Poti sa ne recomanzi orice articol si noi o sa il promovam.
Noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio,sa facem o posibila colaborare.
Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.
Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Poti propune orice articol pentru radio whisper.
Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.
P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Si suntem alaturi de tine.
Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci!Cu stima Vlad. O Zi Buna!

oriflamista spunea...

din articol nu se intelege din start ca e vorba despre un sef sau un iubit sau sot de care nu stii cum sa scapi. daca e vorba despre sef, eu sint sefa mea din pacate si cred ca am o sefa foarte lenesa. ar trebui sa fie mai rea

desuurichic spunea...

nici eu nu am sefi, pe toti cei care i-am avut i-am concediat. imi palce f mult fraza asta; sa iti concediezi seful. e f usor sa iti concediezi seful: pleci si gata

Unknown spunea...

sal...am vazut site-ul tau si mi-a placut

doresti sa facem banner exchange?

daca doresti intra aici http://alexneacsu.blogspot.com/p/pentru-link-exchange-click.html si lasa-mi un comentariu..nu uita sa precizezi si site-ul tau. ms

statusuri spunea...

Salut, detin site-ul statusuri.ws (3000 unici pe zi), si sunt interesat de un link exchange cu blogul acesta,daca esti deacord trece-ma cu titlul statusuri si trimite-mi codul pe emailul linkuri[@]statusuri.ws,multumesc.

Zam Fir Pop spunea...

S-au cam rărit bârfele!

Unknown spunea...

mai bine alegi sa fi propriul tau sef.

Cosmetice Metropolitan spunea...

Ceau,am postat si eu bannerul tau la mine pe blog.
sper ca iti va place blogul meu si vei posta si tu bannerul meu la tine.

Anonim spunea...

Era vorba despre mine?

Stoica spunea...

Actualul e foarte ok, despre cei din trecut in schimb nu pot spune acelasi lucru. Oricum sunt oameni si oameni.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB