duminică, 23 august 2009

I am. I am not.

Câteodată, ceva greu de controlat este exact ceea ce ne trebuie.
Ce te răscoleşte mai rău decât două piese tari formând una singură? Precum băuturile. Cu cât ambele sunt mai tari, cu atât ai mai multe şanse să cazi în şanţ.

Aşa şi cu oamenii. Iei una bucată bărbat nimfoman şi una bucată femeie cu principii, ceva care să nu cedeze nici în ruptul capului. Şi deja sexul nu mai sună ca o fuziune ci ca joaca de-a şoarecele şi pisica.
Însă, când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, când bărbatul crede că a fi ţinut mai mult pe jar este egal cu a-i fi intensificată pasiunea, când începe să facă glume nesărate crezând că tot ce-i iese din gură este şi bun... Nu îţi vine decât să-i fuţi una şi să-l aduci cu picioarele pe pământ. În timp ce-şi revine din buimăceală, tu, draga mea, deja te pierzi în mulţime.
Zâmbesc.

15 comentarii:

Kali spunea...

"când bărbatul crede că a fi ţinut mai mult pe jar este egal cu a-i fi intensificată pasiunea..."
Cam exact la fel face si..cineva cunoascut mie:)Da,si mie imi venea sa ii dai 2,si sa se duca naibii...sa se inece in Dunare,ca tot e aproape:)
L'am lasat.E un bou si nu merita.De fapt oricine face asa e un bou:)

Dama de te pică spunea...

@Kali
Nu chiar. Uite un exemplu de întorsătură neaşteptată. Noi suntem măgarii din ecuaţia asta. Pentru că îi vedem că aşteaptă marea noapte dar îi întărâtăm în continuare şi doar din plăcerea de a-i lăsa.
E un joc frumos uneori.
Dar pot fi şi ei măgari, atunci când ne lasă pe noi neterminate.

Kali spunea...

S'au gandit ca unor femei le place doar sa se joace?De'a soarecele cu pisica cum ai zis si tu?

Silviu spunea...

Preludiu prelungit, fetelor...Habar nu aveți ce durere este pentru un bărbat un astfel de preludiu... Și cum de obicei este un obicei la care voi, femeile, sunteți experte, nu prea vă convine când vă este aplicat, nu?

Kali spunea...

Mie cel putin,nu mi'a fost aplicat.Eu m'as retrage.,decat sa raman cu buza umflata.Suntem experte la asta?Lasa ca si barbatii au unele obiceiuri muult mai.."bune"decat ale noastre:)Asa ca ce facem noi prin asta mi se pare doar putin..neobisnuit.Neobisnuit,dar..distractiv?Asta pana la un punct anume.

Dama de te pică spunea...

@Silviu
Dupa ce, ca femeie, iti este aplicat o data, te gandesti cu o oarecare teama atunci cand data viitoare alegi sa faci altui barbat acel lucru. A constientiza ceea ce faci este mai rau decat a-l face. Eu ma abtin din acest tratament, dar e un joc bun cand vrei sa pui capac unui obsedat.

Ana-Maria spunea...

Chestia este ca daca mie mi s-ar face asa ceva O DATA cu siguranta nu ar mai exista si o a doua oara si clar nu as avea la ce sa ma gandesc...si sa deschid ochii...
Eu joc la scor egal intr-o relatie bazata pe incredere,prietenie,sinceritate si toleranta...in momentul in care partenerul o ia pe aratura,isi ia avertisment si apoi i se plateste cu aceeasi moneda daca nu se linisteste...ceea ce nu e de dorit...caci eu nu glumesc cu treburile serioase si atata vreme cat eu acord respect,am pretentia sa fiu respectata....
Dar uneori e buna si metoda Damei!:))

Anonim spunea...

Ultima data cand s-a intamplat asta?
:)

Mihaela Chelaru spunea...

Din nou gandurile tale s-au asezat in aceasta postare asa cum trebuie.:)

Anonim spunea...

:)

Superstar- spunea...

salut daca vrei sa iti muti blogul pe .info gratuit contacteaza-ma la id-ul kay.superstar mai multe informatii gasesti aici http://www.kaypunkt.ro/domenii-info-gratuite-plus-hosting-si-el-gratuit-pentru-bloggeri/

Boogie Bubble spunea...

Buna. Ai un premiu la mine. :)
Scz de off topic.
:*

Silviu spunea...

@superstar
Vând gâște de lapte, ponei de ouă și găini campioane! Sau la schimb pe domeniu gratuit!

Dama de te pică spunea...

@Silviu
Esti genial! :))
wanna fuck?

Essences spunea...

Buna, esti interesata de un link exchange?

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB