vineri, 28 august 2009

2 think or not 2 think



Şi când văzui imaginea asta, începui să mă-ntreb... Se merită o viaţă plină de compromisuri doar pentru a avea pe cineva lângă tine la final de drum?
Până la final mai avem totuşi o bună bucată de vreme de parcurs. Multe femei căsătorite se gândesc la trupurile altor bărbaţi. De ce să te gândeşti doar? Aici nu e Mario, nu avem 3 vieţi.

Sunt oameni care au senzaţia că "avem doar o viaţă" este un clişeu. Nu. Nu este. Vi s-a spus de atâtea ori în speranţa că vă va intra în cap. Dar nu. Voi continuaţi să luaţi peste picior aceste vorbe.

Chiar credeţi că veţi avea aceeaşi părere despre acest "clişeu" (cum îl numiţi voi) după ce veţi lua parte cu trup şi suflet la un accident sau un posibil accident (fără victime, doar sperietură emoţională)? Mă îndoiesc.
Da, unii o luaţi şi în glumă, gândindu-vă că eu chiar mă îndoiesc (în pat). Da. Mă îndoiesc şi acolo, ca fiecare femeie. E greu să fuţi fără să te-ndoi.
Pa!

20 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Dama,cin' te-o nacajit,fata draga?!
Hai sa-ti zic o bolunzeala de baba ca mine:pan' pe la 30 de ani,visam ca il am pe Val Kilmer in pat cu mine,ca imi place de el...apoi visele s-au mai temperat,alea-alea...si uite ca am ajuns la varsta in care nu mai arat cum aratam la 20 de ani si in care am gasit o liniste si o asezare mintala...si chiar nu mi-l mai doresc pe Val Kilmer in pat...ci sunt super ,mega,gica,ultra multumita cu ceea ce am acasa...caci intruneste conditiile mele in ceea ce priveste partea amoroasa,adica sunt satisfacuta,sunt fericita,sunt iubita,sunt mangaiata fara sa cer,sunt alintata,sunt dudulusita...sunt o femeie fericita din punctul asta de vedere....
Asa ca zic eu aici,fara sa combat sau sa contrazic cele scrise de tine mai sus,cu care sunt de acord...ca fiecare varsta are gandirea ei,nevoile ei,placerile si frumusetile ei si dependentele ei.Nu as fi crezut sa ajung vreodata sa spun asa,si eu gandeam ca si tine...dar uite ca am ajuns...
Iti doresc sa fi sanatoasa ca sa poti experimenta si intelege cat mai mult din viata asta tumultoasa si complexa in care ne ducem traiul!:)
Pusi tie!:)

Silviu spunea...

Și de când ziceai că ți-ai luat vibratoru' ăsta?

Ana-Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Silviu spunea...

@ Ana Maria
Jumătatea mea cea rea mă tenetează să te demolez(pot să te jignesc pe parcursul a 3 pagini A4 și asta fără să mă repet), cealaltă jumătate, să ziceam ”cea bună” mă sfătuiește să nu-mi cobor nivelul. Dar......totuși, din partea celei rele îți răspund:
1) iubita mea se numește ”iubită” și nu ”femeie”, asta doar dacă eu nu sunt Dani Oțil și tu vreo cititoare de Can-Can sau Click, ce mă surprinde este faptul că termenul ăsta vine din capul unei femei sau a ceva ce seamănă a femeie.
2) întrebam pentru că nu văd ce bărbat te-ar putea aduce pe tine pe culmile fericirii, poate vreun picamer-ist, ori vreun miner ceva, atrăgătoareo...Dar ce știu eu, se spune că porcii au, în timpul actului sexual, orgasme ce durează 30 de minute, așa că în cazul tău nu ar fi exclus.
Din partea jumătății ”bune”: era doar o glumă, morcov murat! Nu am nimic cu fierar-betonistul tău care te face să te simți de 80 de kile în loc de 120...Învață să zâmbești, nu e greu...

Ana-Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Silviu spunea...

Dragă Ana-Maria
Nu m-aș simți jignit dacă aș fi făcut porc, chiar nu m-ar deranja, eu am simțul umorului...Cât despre curvă, de unde ai scos-o pe asta? Eu l-am făcut pe prietenul tău vibrator, nu curv...E o diferență, nu crezi? Oricum, nu te chinui să-mi răspunzi, îi umplem Damei spațiul degeaba...Și da: scopul meu în viață este să-i jignesc pe ceilalți, aiurea...Chiar nu-mi pasă dacă tu sau oricine altcineva se simte jignit de spusele mele, atâta timp cât o glumă, fie poate mai deplasată, dă naștere la dialoguri ca cele de mai sus.

Ana-Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Miţă spunea...

viata trebuie traita asa cum crezi tu de cuviinta si asa cum te face pe tine ca om sa fii fericit.

Anonim spunea...

E greu...
Ai dreptate....
:))

No One spunea...

"avem doar o viata" e un cliseu si nu. ptr ca eu cred in reincanare dar si ptr ca fiecare viata trebuie traita asa cum e intentionata ea sa fie. si da am avut accident de masina, cu rostogolire dar fara victime, multumesc lui Dumnezeu

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere, cea mai mare pedeapsă pentru un om e să fie singur. Nu poţi să te bucuri de viaţă şi să o trăieşti la intensitate maximă dacă nu ai pe cineva iubit lângă tine :D So yes, love is supporting each other in old age :D

Mihaela Chelaru spunea...

Sugestiva imagine :))) nu stiu pe unde ai gasit-o, dar ai gasit-o bine.

Anonim spunea...

eu zic... nu conteaza pe cine ai langa tine la final de drum... ci pe tot drumul pana la final...
compromisuri??? mai bine fara...
dar... pe cine visezi tu sa ai langa tine... mai trebuie sa vrea si el/ea...altfel nu are nici un farmec... dimpotriva... a fi mairau decat un compromis...

Deea spunea...

Sunt de acord cu 'oovi'. Pana la urma nu traim ca sa avem un final fericit, ci traim ca sa ne facem toata viata fericita. Parerea mea :D

Anonim spunea...

Daca se merita sau nu acea viata de compromisuri, fiecare trebuie sa decida.
Pentru unii asta inseamna fericirea si implinirea, pentru altii nu. Nu e vorba de un cliseu... unii oameni fac asta doar pentru ca asa cica e bine, sa stai la casa ta, sa imbatranesti langa alt om... Aici e vorba de a crede cu adevarat in cuvintele "pentru tot restul vietii" si de a vrea asta de la viata.

Eu sunt o persoana incredibil de stabila cu asteptari dintre cele mai monotone. Nu cred nici in dragostea imensa, nici in suflete pereche, nici in institutia casatoriei.
Dar firea mea stabila ar cere langa ea pe cineva pana la adanci batraneti. Poate va gasi, poate nu aceleasi firi stabile.
Poate nu voi avea aceeasi parere dupa acel accident, poate voi avea numeroase indoieli, dar cu persoana potrivita apare si remedierea. Fara persoana potrivita situatiei, trec la urmatorul.

"Am doar o viata" si vreau sa o traiesc asa cum simt. Eu am dreptul sa mi-o traiesc monoton, altii au dreptul sa si-o traiasca aventuros.

Chiar vreun un mos langa baba de mine la batranete. Nu conteaza ca il cunosc la 30 sau la 60 de ani. Conteaza ca el va fi in clipa aceea langa mine. Cum compromisurile cu ceilalti nu vor conta, ci clipele frumoase si amintirile... sa ma hranesc din ele la 80 de ani.

Essences spunea...

adevarat :))

riimaruca spunea...

imi place blogul tau, spui lucrurilor pe nume. te-am adaugat si la mine in blog :)

Octav spunea...

he he tare desenul

BLOG VEDETE spunea...

Eu chiar cred ca sunt persoane care si-au gasit jumatatea. Sunt cupluri fericite. Si acum sa nu crezi ca sunt romantica de felul meu, eu chiar prefer sa fiu singura dar nu vreau s-o dau nici in extrema in care esti tu, de a nega totul

Ada spunea...

E oribila imaginea. Dar fraza de final (nu pa-ul desigur) ti-a iesit minunat.

Compenseaza.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB