marți, 11 august 2009

iubire vs. sex

Iubirea nu este mai puternică decât sexul. Nu puţine căsnicii se deteriorează din cauza nepotrivirii în pat. Ori se ajunge la divorţ, ori se ajunge la amante/amanţi.

De asta e important de ştiut ca penisul este precum sutienul... Trebuie să găseşti mărimea potrivită. Nu există "prea mică" sau "prea mare", fiecare mărime se potriveşte altei femei.

15 comentarii:

Jenika spunea...

Cam greu sa nu iti dau dreptate......
:)

Ana-Maria spunea...

Dama draga....alambicata dezbatere...nu vreau sa te contrazic....sti tu pe ale tale si poate si mai bine ca mine...insa voi ramane vesnic la parerea ca dragostea trece prin stomac,sexul e un sport de mentinere a limpezimii mintii si intarire a institutiei familiei si cuplului....si daca nu se poate normal,exista degete,limba si jucarii....si daca nu se poate nici asa....dumnezeu cu mila!Cauti peste gardul casei sau te calugaresti!Sau mai este solutia satisfacerii proprii...dar e olecuta bleah de unu/una singur/singura!
Sa auzim numai de bine....

PS.A plecat vecinul?:D

Dama de te pică spunea...

@ Ana-Maria
Nu a plecat vecinul. Mai sta cel putin o luna. Cred ca pana incepe facultatea, daca e asa cum cred eu, daca e unul din acei studenti care se muta aici pe perioada vacantei.
Daca nu, noroc bun (P.S.: si ce noroc :D:D).
Si nici nu am mai avut timp sa trec pe la el cu vreo atentie. Programul din ultimele zile a fost prea incarcat.

Fata din umbra spunea...

deci da:D

Mihaela Chelaru spunea...

Fie ca recunoastem sau nu, sexul este extrem de important in cadrul unei relatii. Orice femeie care nu admite asta are multe de pierdut.
O zi faina de tot iti doresc!

Vania spunea...

Eh, amante... În timpul ăsta poţi scrie o carte. Despre sex sau despre iubire. Ori, pe alte subiecte.

Silviu spunea...

Mereu există tendința de a comenta dimensiunile penisului și parcă cumva toată lumea îl compătimește..”nu contează să ai pula mare, important e să fie groasă” sau ”să ști să o folosești”...Nu prea am auzit însă bărbați să comenteze: ”avea aia pizda cât o găletușă de smântână”, noi pur și simplu ne bucurăm de orice ceașcă pe care o întâlnim și suntem fericiți că putem să ne folosim lingurițele din dotare, fără să ne pese că poate de multe ori mai nimerim și găleți sau mai știu eu ce ligheane...Penisul chiar dacă e mare sau e mai mic, e acolo gata să-și facă treba de fiecare dată când este nevoie și anume, să-și satisfacă posesorul, lucru pe care vaginul nu îl poate face tot timpul. Vaginului îi trebuie un penis construit special pe dimensiunile lui, e cumva fițos...”ce clitorisul meu că puța asta nu e de trompele mele”...Ar trebui să ne gândim de două ori înain te să-l compătimim pe ăla mic, el e fericit mai tot timpul, tanti Vagina s-ar putea să aibă probleme...

Dama de te pică spunea...

@ Silviu
Nu m-am plans ci am scris aceasta postare la ideea ca majoritatea (nu toate) femeile se plang de dimensiuni sau de casnicii esuate. Eu ma bucur de ce am atata timp cat am. In caz ca fac vreodata vreun accident, macar sa nu-mi para rau ca am pierdut timpul.

Kali spunea...

Buna seara!Ce mai faceti,Dama de te pică?:)

Andrei Pavel spunea...

nu e vorba numai de asta. insa nu poti privi doar din punctul de vedere al unei femei :)

clarisa spunea...

ori faci sex de placere si pt ca iti iubesti partenerul,si vrei cu el ambele sau faci sex cu un partener pt ca iti place dar iubire nu vrei caci nu-ti convine persoana lui sau ti-e frica sa iubesti.
in primul caz se afla si o casnicie,in care daca sexual cei doi nu se mai manifesta impreuna e semn clar ca sunt pe cale sa piarda iubirea care au construit-o si refuza sa ramana doi straini care fac sex din placere,stiind ca intre ei doi iubirea ar fi fost posibila.
in privinta dimensiunii,cred ca am mai multa experienta decat tine si vreau sa rectific cate ceva:femeia trece prin mai multe faze de dilatare interioara a sexului in functie de excitare,in functie de placeri.dar placerea ei nu tine de cat de groasa sau cat de mare e ci cum o misca,din ce pozitie si ce atinge in interior,nu sexul lui va fi potrivit pt tine ci receptivitatea voastra,sau unul,si poate amandoi,sa fiti artisti in arta amorului.din curiozitate am incercat sa-mi cunosc si eu interiorul sexului meu si iti zic eu ca degetul meu nu are marimea potrivita,dar cu timpul am aflat ce trebuie sa fac.si la fel in cazul barbatilor,nu marimea jucariei tale ii da lui satisfactie,ci sa fi potrivita pt satisfacerea placerii lui,adica sa stii ce trebuie sa faci pt asta.

Silviu spunea...

@ Dama de te pică
Stai liniștită, nu am crezut că te plângi, eu vroiam doar să subliniez că de multe ori femeile au tendința să dea vina pe penis pt eșecurile din pat fără să ia măcar în calcul propriul organ...oricum, din câte am văzut, tu nu prea ai avea motive să te plângi, fiind unul dintre fanii dedicați ai sexului bărbătesc și deși suntem la poli opuși apreciez curajul și dezinvoltura cu care îți expui punctele de vedere...
@clarisa
ai da degetul despre care ne vorbești mai sus pe un penis de 5-7 cm? pt că vezi tu, una este să te cunoști atât de bine încât să te poți satisface și cu un bold și alta este ca la capătul boldului să mai fie o persoană care să țină de el...

Dama de te pică spunea...

@Silviu
Sunt doar constienta ca am pierdut oricum o parte din viata. Nu vreau sa mai pierd nimic de acum in colo.
Referitor la viata intima, sunt femei care mimeaza orgasmul. Eu nu vad folosul mimatului. Barbatul vrea ca floare ce se deschide sub ochii lui sa fie multumita de prestatia lui, sa ajunga pe culmi nebanuite. Cele care mimeaza sunt doar niste obosite.
Eu profit de ceea ce mi se ofera si incerc sa tranfom sexul intr-o fuziune. Mai sunt si altele precum sunt eu, diferenta este ca ele nu vorbesc despre asta.

Traim intr-o tara in care avem dreptul la opinie. Comunismul a picat de mult. De asta mi se pare normal sa vorbesc ce vreau si cand vreau. Nu intru in amanunte cand fac afirmatii despre intimitate, sunt si asa destul de etichetata. Si da, ne pasa de etichete, pentru ca traim cu totii la un loc.

Silviu spunea...

Am impresia că deși privim înspre aceeași direcție și împărtășim aceeași vizune, dialogul nostru are o tentă de contradicție...Uite, dacă nu am fost destul de clar, pentru ultima oară: sunt de acord cu tine în ceea ce privește mimatul în pat, libertatea exprimării și faptului că ar trebui să ne bucurăm de tot ce ni se oferă. Ok? Dar de aici ”De asta e important de ştiut ca penisul este precum sutienul... Trebuie să găseşti mărimea potrivită. Nu există "prea mică" sau "prea mare", fiecare mărime se potriveşte altei femei.” nu asta se înțelege...Adică pentru un penis mic, avem un vagin mic, pentru un penis mare, avem un vagin mare...Greșit, total greșit...La un penis mic se adaugă o limbă veselă, sau un deget ferm, la un penis mare vaginul se poate bucura din jumătatea lui...Oricum, hai să ne oprim aici...Spunem același lucru și poate doar contextul ne joacă feste..
Ne vedem la următorul subiect delicat, până atunci sunt cu genele pe tine:-p...

Cris spunea...

OOOO, da! DA! trebuie sa vezi daca se potriveste marimea penisului la tine in....DA! Foarte adevarat, Foarte! ;))

Week-end placut!
Crisa

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB