joi, 6 august 2009

Animal tropical.

V-am povestit acum câteva zile de noul chiriaş, cel care, spre nefericirea mea, stătea cu un amic, erau doi împrăştiaţi care păreau a se fi mutat cu cortul în apartament.

M-am întâlnit azi cu el, eram în lift, mă gândeam că vine weekendul şi nu am nimic special de făcut şi nici nu vreau să tai frunza la câini. Puţin reţinut de ceva, nu ştiu ce, probabil vreo balivernă îi cufunda gândurile, m-a întrebat ce fac. Nu văd rostul întrebării acesteia. Banalitate pură. Nu i-am răspuns, doar l-am privit.

Câteva minute mai târziu o voce îmi trecea prin cap în semn de "Bine aţi venit la circ!". Aşa am făcut cunoştinţă cu locatarul care se poate îndoi mai mult şi mai mult... Într-un final, laleaua lui tare şi umedă a explodat, dându-mi mie râuri de încântare.

8 comentarii:

Jenika spunea...

Frumos spus....

Ana-Maria spunea...

Mah...:D,tu chiar asa ai facut sau e o imaginatie a ta?hehehehehehe....

Dama de te pică spunea...

@ Ana-Maria
Cu un vecin normal nu mi-as fi permis sa fac asta pentru ca, stim cu totii cum e cu vecinii, acum ne intelegem cu ei, maine cine stie. Dar despre cel de azi am mai vorbit in alte postari, doua sau trei. Sunt bucuriile mele de vara, daca concediu tot nu primesc acum. Pustanii care vin din provincie in timpul vacantei, stau cu chirie aici pentru a fi mai aproape de locul de munca. Stiu ca va pleca, asta e bucuria. Oricat de buna sau oricat de rea ar fi treaba dintre noi, macar n-o sa mai dam ochii peste cateva luni. E o stare placuta.

Mi-am promis sa nu ma mai leg emotional de vreun barbat. Mi-am mai promis asta o data cand tata ne-a parasit pe mine si pe mama. Dar nu m-am putut tine de promisiune insa dupa un esec amoros, mi-am promis din nou acelasi lucru. Acum se pare ca ma tin de promisiune.

Jenika spunea...

Totusi...nu crezi ca in acest ocean masculin...ar putea exista totusi o speranta? Un Om?...Stiu e greu de crezut si mai ales dupa un esec... insa.....

Ana-Maria spunea...

Dama draga...te inteleg perfect in ceea ce scri cu legatul sentimental...La mine motivul n-a fost ca al tau,ci educatia primita...ceva spartan(ar fi trebuit sa fiu baiat,dar Mama Natura a avut alte planuri cu mine) si am crescut asa...Tocmai de aceea mintea si creierul meu stiu ca dragostea e o chimie,pur si simplu,care intra pe gura,trece prin stomac si se evacueaza prin cur....daca ma intelegi ce zic.Restul si ce ramane statornic este increderea si intelegerea,toleranta si armonia.Atat!
Cat despre experimentat...nu stiu...eu nu pot avea o parere anume...si ce zice gura lumii...e treaba ei,o astupa numai pamantul.Asa ca traieste-ti tineretea si cine te judeca,sa isi vada intai barna din ochi si apoi paiul din ochiul tau...
Sa ai o zi cat mai buna!

Camme spunea...

frumos,frumos scrii!
imi place poza :>

Fata din umbra spunea...

wow:D

Anonim spunea...

Nasol e ca te poti tine de cuvant pana la un moment dat...
Dar poate unii sunt totusi mai puternici

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Dama de te pică | by TNB